İsmet İnönü İlkokulu

Vizyon: GELECEĞE YÖN VEREN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK.

Misyon: NASIL ÖĞRENECEĞİNİ ÖĞRENMİŞ, BİLGİYE ULAŞMASINI BİLEN, AZİMLİ, ÇALIŞKAN, GÜÇLÜKLER KARŞISINDA YILMAYAN, DÜŞÜNEN VE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ÖZGÜRCE İFADE EDEBİLEN, YENİLİKLERE AÇIK BİREYLER YETİŞİRMEK.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09:00 - 12:30 12:30 - 13:10 ÖĞLE ARASI 13:10 - 14:45
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFERLİ
Sportif Etkinlikler: Hentbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ismetinonu26.meb.k12.tr

Adres - Vadişehir Mah. 2.Arabacılar Cad. Mamuca Yolu Üzeri No372 ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuza Vadişehir, Emek, Çankaya ve Gülpınar Mahallelerinden öğrenci gelmektedir. Okulumuzun etrafı yeni yerleşim alanı olduğu için öğrenci sayımız zamanla artmaktadır.

Ulaşım Okulumuza ulaşım Eski Otogar´ın arkasından kalkan Ölçe Şan Dolmuşları ve Odunpazarı´ndan kalkan 24 - 39 numaralı belediye otobüsleri ve Şehir Hastanesi- Diş Hastanesinden kalkan 13 numaralı otobüs ile sağlanmaktadır.